2009-02-19 11:19:36• hírek • Szatmár.ro

Nyolc góllal verte a VSK a Besztercét

Az első félidei akadozó játék után a Szatmárnémeti VSK a végén biztos győzelmet aratott a második ligás férfi kézilabda bajnokság mai hétközi fordulójában, a vendég beszterceiek ellen.

Az.első félidőben a csoportban második besztercei alakulat 6-6 után még a vezetést is átvette, és a VSK-nak csak az első negyedóra végén sikerült visszavenni az előnyt Birtalan találatával (10-9). Utána már nem adta ki kezéből a vezetést a szatmári együttes, bár az ellenfél többször is egyenlített.

A szoros félidei állás után a második játékrész elejét nagyon megnyomta a VSK, nyolc gólt dobott, amire a Beszterce csak kettővel tudott válaszolni, így 28-20 után már gyakorlatilag eldőlt a meccs. A nyolcgólos különbség aztán a végére is megmaradt, ezzel a csoportban listavezető szatmári együttes előnye is nyolc pontra növekedett a beszterceiekkel szemben.

A osztály, C csoport, 19. forduló: Szatmárnémeti VSK-Besztercei HCM CSM 38-30 (20-18). A szatmári gólszerzők: Savlovschi 12, Nagy 9, Birtalan 7, Oláh J. 3, Mateş 3, Varga 2, Ardelean 2, Ferenţ 1. Játszott még: Sas, Kopcsák, Tomori, Cioroiu, Costea (kapusok).

Győztek a kék mezes szatmáriak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: